ZAVJESE MNE - CURTAINS PODGORICA MONTENEGRO
ZEBRA ZAVJESE, ROLO ZAVJESE, PANELNE ZAVJESE, TRAKASTE ZAVJESE
  • ZAVJESE MNE - CURTAINS PODGORICA MONTENEGRO
  • Back
    Next

ZAVJESE MNE - VELEPRODAJA I MALOPRODAJA ZAVJESA


KONTAKT TEL: +382 67 911 411

ZAVJESE MNE PODGORICA CRNA GORA

Vrhunski kvalitet i praktično rješenje za svaki vid prostora, kako stambenog tako i poslovnog, koje svojim modernim izgledom Vašem prostoru daje drugu dimenziju i dekorativno ga dopunjuje. Svojim inovativnim i jedinstvenim dizajnom, pored estetskih preduslova, odlično ispunjavaju i zahtjeve u pogledu zaštite od sunca.

Najpovoljnije cijene zavjesa ; Zebra, Rolo, Panel, Trakaste, Venecijaneri (drveni) Montaza gratis !
Tel: +382 67 911 411
E-mail: drazen-g@t-com.me

ZAVJESE MNE
ZAVJESE MNE PODGORICA
Tel: +382 67 911 411
E-mail: drazen-g@t-com.me
Najpovoljnije cijene zavjesa ; Zebra, Rolo, Panel, Trakaste, Venecijaneri (alu,drveni) Montaža gratis !
PROIZVODI
KARAKTERISTIKE
PROIZVODA
MODERAN DIZAJN
ELEGANTAN IZGLED
JEDNOSTAVNO ODRŽAVANJE
DVOSLOJNO PLATNO
MEHANIZAM ZA UPRAVLJANJE
VISOKO KVALITETNI MATERIJALI
ZEBRA ZAVJESE
ZEBRA ZAVJESE
Novitet u našoj ponudi je i specificna vrsta rolo zavjesa, zebra zavjesa ili popularno “dan i noć” zavjese. Sastoje se od mehanizma i platna, koje je dvoslojno, tako da se naizmjenično smjenjuju transparentna i netransparentna polja tkanine. Pomjeranje platna se vrši ručno pomoću lančića. Na taj način tkanina se pomjera po visini i stepenom preklapanja polja reguliše se nivo propuštanja svjetlosti u prostoriju.
ROLO ZAVJESE
ROLO ZAVJESE
Rolo zavjese su doživjele ekspanziju na tržistu i kao takve su postale jedan od najefikasnijih i najpraktičnijih mehanizama za zaštitu od sunca. Sastoje se od platna i mehanizma. Sistem podizanja može biti pomoću lančica ili putem daljinskog upravljanja i elektromotora. Montira se u plafon, na zid iznad prozorskog otvora ili na samu stolariju.
PANELNE ZAVJESE
PANELNE ZAVJESE
Panel sistem je odlično rješenje za velike staklene površine kao i kod potrebe brzog i efikasnog pregradjivanja prostora. Mogu se izrađivati od bilo koje vrste materijala, od klasičnih zavjesa, preko drapera, black-out materijala, screen platna.
Panel sistem koji se ugradjuje u plafon je od aluminijuma, tako da je sistem veoma dugovječan, a povremeno mogu da se promjene samo panel zavjese, kako bi prostorija dobila potpuno nov izgled.
TRAKASTE ZAVJESE
TRAKASTE ZAVJESE
Trakaste zavjese se postavljaju vertikalno i mogu se rotirati na stranu. Na taj način propuštaju određenu količinu svjetlosti. One se pomoću lančića mogu raširiti ili skupiti po izboru. U zavisnosti od toga koliko svjetlosti želite toliko ih možete i razgrnuti. To je veoma korisno kada su u pitanju ozbiljni poslovni sastanci što daje određenu notu ozbiljnosti i intimnosti.
DRVENI VENECIJANERI
DRVENI VENECIJANERI
Ukoliko ste u potrazi za stilskim rješenjem za prozore u vašem domu, ili poslovnom prostoru, zašto drveni venecijaneri ne bi bili idealno rješenje za vas?
Savremene boje drvenih venecijanera, kao i prirodna tekstura drveta unjeće toplinu i eleganciju u bilo koji kutak vašeg doma.
DRVENI VENECIJANERI
DRVENI VENECIJANERI
Takođe, zahvaljujući prirodnoj teksturi, drveni venecijaneri lako će se uklopiti i sa najizazovnijim enterijerima, mada bi se idealno uklopili u kuhinje i kupatila. Ovaj tip venecijanera u dom unosi i duh prošlih vremena, i uz svoju praktičnost, ima i estetsku ulogu koja je veoma bitna, jer utiče na atmosferu u cijelom prostoru.
   ZAVJESE MNE PODGORICA
Tel: +382 67 911 411  
GALERIJA RADOVA
RADIMO NA TERITORIJI CIJELE CRNA GORE

ZAVJESE MNE CRNA GORA

Najpovoljnije cijene zavjesa ; Zebra, Rolo, Panel, Trakaste, Venecijaneri (drveni) Montaza gratis !

Tel: +382 67 911 411
E-mail: drazen-g@t-com.me


KONTAKT FORMA