INOX MATERIJALI

NLT Steel  d.o.o je privatna firma sa sjedištem u Podgorici,  koja se isključivo bavi trgovinom i veleprodajom INOX-PROHROM materijalima. Nadamo se da ćete na ovim stranicama pronaći informacije o Inox-u i proizvode koji odgovaraju Vašim zahtjevima i potrebama.

Oblasti primjene INOX-a:

Upotreba Inox-a u gradjevinarstvu i uredjenju prostora uskoro će postati  tolika da će on istisnuti sve  ostale  metale, jer ne oksidira, otporan na rdju i sve vremenske uslove, ima veliku čvrstoću i visoke estetske vrijednosti, a savremenu arhitekturu gotovo ne možemo zamisliti bez primjene Inox-a.

Ovakav gotovo savršen materijal mora biti ispraćen adekvatno kvalitetnom obradom  i onda granice za njegovu primjenu ne postoje-sve je moguće enterijeri i eksterijeri (stanova, kuća, vikendica, stambenih zgrada, poslovnih prostora, hotela,restorana, javnih objekata, butika,prodavnica, a postao je obavezan u prehrambenoj industriji kao apsolutno ekološki materijal koji nema štetnih dejstava  za čovjeka i okolinu.

Primjena-upotreba Inox-a je takodje zastupljena u medicini, nautika, mašinogradnja, sanitarni elementi, metalna galanterija, metalni
namještaj, nadstrešnice, terase, balkoni, stepeništa,....

Nudimo Vam veliki izbor prohromskog materijala široke namjene, povišenog standarda kvaliteta prilagodjenog savremenom dobu.Stalnim ulaganjem u proširenju asortimana, stručnim i odgovornim radom zaposlenih i pravovremenim isporukama robe visokog kvaliteta po konkurentnim cijenama, NLT Steel d.o.o je postao jedan od vodećih isporučilaca - snabdjevača domaćeg tržišta nerdjajućim čelicima.

NLT Steel d.o.o posluje u skladu sa savremenim poslovnim standardima koji potrebe kupca stavljaju na prvo mjesto. Iskustvo, stručnost i dobre poslovne namjere su vrline koje izdvajaju NLT Steel d.o.o i čine ga Vašim pouzdanim poslovnim partnerom i dobavljačem. Ne dozvoljavamo sebi  fleksibilnost u pogledu kvaliteta i naš cilj je zadovoljenje zahtjeva i potreba kupca.

Naši dobavljači posjeduju sve potrebne ISO i TUV sertifikate o kvalitetu i na Vaš zahtjev u mogućnosti smo da Vam ih dostavimo.

Inox-prohrom materijal je evropskog porijekla, i svaka njegova isporuka prati atest mterijala.

Za nas je ključ našeg uspjeha su stalni i intezivni kontakti sa našim kupcima. Mnoge ideje i želje za poboljšanjem naših proizvoda i usluga kao i asortimana dolaze od ljudi koji kupuju Inox od nas i dalje ga preradjuju.

Ako do sada nijeste saradjivali sa nama, dozvolite da Vas prijatno iznenadimo. Trudimo se da budemo prepoznatljivi i drugačiji, a da istovremeno udovoljimo željama poručilaca.

NAPOMENA:

NLT Steel d.o.o ne nudi gotove proizvode i nema maloprodaju ovih proizvoda. Naši kupci su pravna lica, preduzetnici i fizička lica koja se bave
projektovanjem, izradom i montažom proizvoda od Inox-a.

Za Vaše individualno rešenje slobodno nas kontaktirajte. Sa nama štedite i novac i vrijeme.

U našem asortimanu nudimo dvije vrste Inox materijala:

-AISI 304 (A2) ..... ili kontinentalni inox,
-AISI 316 (A4).....kisjelootporni  ili morski Inox.
NLT STEEL PODGORICA - INOX MATERIJALI CRNA GORA
VELEPRODAJA INOX MATERIJALA CRNA GORA TELEFON: +382 69 330 800
  • NLT STEEL PODGORICA - INOX MATERIJALI CRNA GORA
  • Back
    Next
NLT STEEL - INOX MATERIJALI EDELSTAHL
Balijače b.b. 81000 Podgorica
VELEPRODAJA INOX MATERIJALA CRNA GORA
TELEFON: +382 69 330 800, +382 68 330 800
INOX - PROHROM MATERIJALI
NLT Steel d.o.o

Privatna firma sa sjedištem u Podgorici, osnovana marta 2011. godine, koja se bavi trgovinom i veleprodajom INOX-PROHROM materijala.

Upotreba INOX-a u građevinarstvu i uređenju prostora je veoma rasprostranjena, a zbog svojih karakteristika ovaj materijal polako preuzima prvo mjesto u odnosu na sve ostale metale. INOX ne oksidira, otporan je na rđu i sve vremenske uslove, ima veliku čvrstoću i visoke estetske vrijednosti, a savremenu arhitekturu gotovo da ne možemo zamisliti bez primjene i upotrebe INOX-a.

Proizvodi od INOX-a se mogu farbati, što povećava njegovu primjenu u različitim sferama, te se sve više klijenata opredjeljuje za njega. Ukoliko je i obrada na
kvalitetnom nivou, granice za njegovu primjenu se ne naziru. Inox-prohron je najčešće zastupljen u: medicini, mašinogradnji, nautici, sanitarnim elementima, metalnoj galanteriji, metalnom namještaju, nadstrešnicama, terasama, stepeništu, hotelima, restoranima, pekarama, buticima i slično.

Kako održavati INOX?
Bez obzira na istaknute prednosti INOX-prohrona, određeni nivo održavanja je više nego dobrodošao.
Zadržavanje atraktivnog izgleda možete obezbijediti tako što ćete površinu čistiti mekanom krpom, a za neke veće naslage prljavštine možete dodati i neki od
proizvoda koji koristite za čišćenje u domaćinstvu.

Za održavanje kvaliteta materijala, strogo je zabranjeno:

- upotrebljavati abrazivne detrdžente i one detrdžente koji sadrže kisjeline,
- strugati metalnim predmetima, čeličnom vunom, četkama ili sličnim predmetima,
- koristiti sonu kisjelinu, izbjeljivače, hlor, sredstva za čišćenje srebra i slično.

Naši dobavljači posjeduju sve potrebne ISO i TUV sertifikate o kvalitetu i na Vaš zahtjev smo u mogućnosti da Vam ih dostavimo.

Inox-prohron materijal je evropskog porijekla, i svaka njegova isporuka prati ATEST materijala. Kvalitet materijala od nerđajućeg čelika potvrđujemo ATESTIMA koje nam dobavljači obezbjeđuju prilikom isporuke materijala.

NLT STEEL d.o.o posluje u skladu sa savremenim poslovnim standardima koji potrebe klijenta stavljaju na prvo mjesto. Svjesni dinamičnog načina života i potrebe da se poslovni procesi odvijaju u kratkom vremenskom roku, naš fokus je na kvalitetu i brzoj isporuci materijala. Dugogodišnje iskustvo, stručnost i dobre poslovne namjere su vrline koje nas izdvajaju i čine nas Vašim pouzdanim poslovnim partnerom. Na raspolaganju smo za konsultacije u cilju rješavanja svih nedoumica oko odabira pravog proizvoda za Vas. U skladu sa Vašim potrebama, kreiramo i asortiman naše ponude, a time i čuvamo poziciju jednog od vodećih snadbjevača domaćeg tržišta nerđajućim čelicima.

Ukoliko do sada nijeste sarađivali sa nama, dozvolite da Vas prijatno iznenadimo. Poštovanje dogovora i njegovanje partnerskih odnosa naše su glavne vrijednosti. Trudimo se da budemo prepoznatljivi i drugačiji, a da istovremeno kreiramo individualna rješenja za naše klijente.


Napomena:

NLT Steel d.o.o. ne nudi gotove proizvode i nema maloprodaju ovih proizvoda. Naši kupci su fizička i pravna lica koja se bave projektovanjem, izradom, preradom i montažom proizvoda od Inox-a.

U našem asortimanu nudimo dvije vrste inox matrijala:
AISI 304 (A2).....ili kontinentalni inox,
AISI 316(A4).....ili kisjelootporni ili morski inox.

PRODAJNI PROGRAM

• okrugle cijevi,
• kvadratne i pravougaone cijevi,
• puni profili fi,
• flahovi,
• limovi,
• firkant,
• koljena,
• pletena mreža,
• L vinklo,
• pasta za čišćenje vara,
• žica za varenje,
• nabavka inox materijala po zahtjevu kupca.

OPIS MATERIJALA
TABELA 1
TABELA 2
TABELA 3
WNR OPIS MATERIJALA
GALERIJA

REFERENCE
-  DAIDO METAL  AD,KOTOR
-  INOX DESIGN D.O.O,
-  AMZ MONTENEGRO D.O.O,
-  START INOX D.O.O,
-  PROMES INOX D.O.O,
-  MV INOX D.O.O,
-  PARMOS D.O.O,
-  KOP DESIGN D.O.O,
-  MEGAN D.O.O,
-  GORA STIL DOO
-  PROMOTION D.O.O,
-  DERASCO D.O.O,
-  HVAC SYSTEM D.O.O,
-  MPM D.O.O,
-  SOFT LINE GROUP D.O.O,
-  ALKON D.O.O,
-  RAZVRŠJE D.O.O,
-  MESO PROMET DOO
-  ZETAGRADNJA DOO
-  ETG DOO
-  IMANJE MŽ D.O.O,
-  NAVAR ICN D.O.O,
-  ZETAMONT D.O.O,
-  MPM COMPANY DOO
-  FMP ELEKTRO DOO
-  FLOTALBA DOO
-  INOX TOP DESIGN DOO
-  BRIV CONSTRUCTION DOO
-  ENING DOO
-  DIMITROVIC COMPANY DOO

-  METAL-FINISH D.O.O,
-  ZIP D.O.O,
-  TIMING D.O.O,
-  BIJELI LABUD D.O.O,
-  ELINK GROUP D.O.O,
-  ŠLJUKIĆ CO D.O.O,
-  INOX BAR D.O.O,
-  MALIKA D.O.O,
-  LISNINA DOO
INOX MATERIJALI EDELSTAHL

CONTACT US


NLT STEEL D.O.O - Balijače b.b. 81000 Podgorica
KONTAKT TELEFON: +382 69 330 800, +382 68 330 800
Radno vrijeme:  Ponedeljak - Petak 8 - 16h,  
WEB SAJT: www.nltsteel.wordpress.com
NLT STEEL PODGORICA

NLT STEEL - INOX MATERIJALI
VELEPRODAJA INOX-a
TEL: +382 69 330 800, +382 68 330 800
Email: inoxoffice@t-com.me
NLT STEEL D.O.O
Balijače b.b. 81000 Podgorica